Skip Nav

Magán önéletrajz-adatbázis tárolás

Segítségre van szüksége?

Elakadt valahol az oldal használata közben? Tegye fel kérdését ezen az oldalon.

Általános Gyakori Kérdéseinket itt találja.

A Monster irányelve a magán önéletrajz-adatbázis tároláshoz

A Monster különféle szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek a magánjellegű adatbázisok tárolásával („Tárolt adatbázisok”), illetve ezen adatbázisokhoz kötődő Monster alkalmazások használatával kapcsolatban. Ezeket a tárolt adatbázisokat a Monster tárolja, vagy a Monster saját kiszolgálóin, vagy külső partnerek kiszolgálóin (a szerződéses feltételeknek megfelelően); az adatbázisok nem képezik részét a Monster webhelyeinek. A Monster nem tulajdonosa a tárolt adatbázisokban levő, illetve az alkalmazásaink rendelkezésére bocsátott adatoknak. Ezek a tárolt adatbázisok tartalmazhatnak személyes adatokat, például ügyfeleink leendő és jelenlegi alkalmazottjainak adatait. Az adatok között lehetnek elérhetőségi adatok, munka- és oktatástörténeti adatok, munka-preferenciák és egyéb adatok, az adott ügyféltől és alkalmazástól függően; továbbá egyes esetekben személyes azonosításra alkalmas adatok is („Személyes adatok”).

A Monster adatfeldolgozóként jelenik meg azon ügyfelek felé, akik ezen tárolt adatbázisok tulajdonosai, és akik alkalmazásainkat az ezekben tárolt adatokkal használják, és ennek megfelelően tevékenységünket szigorúan ügyfeleink utasításai és a velük kötött szerződésünkben foglaltak szerint végezzük. Valamennyi tárolt adatbázis esetén a Monster ügyfelei töltik be az adatkezelői szerepet. Az ezekben az adatbázisokban található adatokra, ideértve az alkalmazásaink számára hozzáférhetővé tett összes adatot is, az adott ügyfelünk adatvédelmi irányelvei vonatkoznak. Ha Ön állásra jelentkezett valamely ügyfelünknél, vagy jelenleg alkalmazásban áll nála, akkor az Ön adataira vonatkozó adatvédelmi gyakorlattal kapcsolatban látogassa meg az ügyfél webhelyét vagy vegye fel a kapcsolatot az ügyfél személyzeti vezetőjével. Ezenfelül, ha szeretne hozzáférni Személyes adataihoz és ellenőrizni azokat, akkor erre vonatkozó kérésével forduljon ügyfelünkhöz (azaz leendő vagy jelenlegi alkalmazójához). Mi a megfelelő módon reagálunk ügyfeleink kéréseire az ilyen megkeresésekkel kapcsolatban.

A Monster nem vállal felelősséget ügyfeleinek adatvédelmi irányelveiért és gyakorlatáért.

A Monster tisztában van azzal, hogy az Európai Unió és Svájc szigorú törvényekkel védi az európai és svájci személyes adatokat, és ezért a Monster tartja magát az USA-Európa Safe Harbor adatvédelmi irányelvhez és az USA-Svájc Safe Harbor adatvédelmi irányelvhez (együtt: „a Safe Harbor irányelvekhez”) a vállalat által az USA területén kapott európai és svájci személyes adatok tekintetében. A Safe Harbor irányelvekkel kapcsolatos további háttérinformációért, valamint a Monster Safe Harbor listán való részvételével kapcsolatos tájékoztatásért látogassa meg az Amerikai Kereskedelmi Minisztérium webhelyét az alábbi címen: www.export.gov/safeharbor.

Hatályba lépés időpontja: 2011. október