Skip to main content

Karriertanácsok

Állást keresel? Interjúra készülsz? Dolgozol valahol és kérdéseid vannak? Tanácsok azoknak, akik (jobb) állásra vágynak, fejlődni akarnak.

Állások | Tanácsok | GRR

Pályakezdő önéletrajz-minta

10 nyerő válasz állásinterjún

Letölthető önéletrajz-minta + 5 tipp

TOP 5 karriertipp – bértárgyalás

5 karriertévhit – ne higgy a féligazságoknak

Vannak tipikus karriertévhitek, amelyeket kevesen cáfolnak, de sokakat elbizonytalanítanak. Ezek azonban csak féligazságok. Most öt gyakran felbukkanó mondatot veszünk nagyító alá és árnyaljuk az összképet.

A magyarok fele csókolt már a munkahelyén

A lengyelek és a finnek visszafogottabbak, a magyarok és a csehek viszont hajlamosabbak elengedni érzelmeiket a munkahelyen – derül ki a Monster négy ország közel 1500 munkavállalója között készített felméréséből. Valentin naphoz kapcsolódó online kérdésünk így szólt: Csókoltál már meg kollégát eddigi életed során?

Gyári munkásból étteremtulajdonos

Időnként hallani rémtörténeteket Angliában sanyarú körülmények között élő magyar munkavállalókról. Ám az ellenkezőjére is akad példa. Rácz...

Öt dolog, amit Cseh Lacitól tanulhatnak a karrierépítők

A magyar klasszis úszó szerdán aranyérmet nyert 200 méteres pillangóúszásban a kazanyi világbajnokágon. Tíz év után győzött újra világversenyen. Cseh László diadala és létrejöttének körülményei több tanulsággal is szolgálnak.

A jövő vezetőit tréningezte a GE Budapesten

Júliusban zajlott Budapesten a GE Information Technology Leadership Program kéthetes képzése a Corvinus Egyetemen. Ez egy kétéves informatikai vezetői utánpótlásprogram. A budapesti képzésen érdeklődtünk a bejutási esélyekről.