Skip to main content

Karriertanácsok

Állást keresel? Interjúra készülsz? Dolgozol valahol és kérdéseid vannak? Tanácsok azoknak, akik (jobb) állásra vágynak, fejlődni akarnak.

Állások | Tanácsok | GRR

Pályakezdő önéletrajz-minta

10 nyerő válasz állásinterjún

Letölthető önéletrajz-minta + 5 tipp

TOP 5 karriertipp – bértárgyalás

Visszatérés a munkába – indul a Morgan Stanley programja

Hosszabb kihagyás után nem könnyű a visszatérés a munka világába. Ebben segít a Morgan Stanley Return to Work – Lendüljön Újra Munkába programja. Egyik tavalyi sikeres pályázó 14 év kihagyás után és 4 gyermek nevelése mellett tudta folytatni karrierjét.

5 karriertévhit – ne higgy a féligazságoknak

Vannak tipikus karriertévhitek, amelyeket kevesen cáfolnak, de sokakat elbizonytalanítanak. Ezek azonban csak féligazságok. Most öt gyakran felbukkanó mondatot veszünk nagyító alá és árnyaljuk az összképet.

A magyarok fele csókolt már a munkahelyén

A lengyelek és a finnek visszafogottabbak, a magyarok és a csehek viszont hajlamosabbak elengedni érzelmeiket a munkahelyen – derül ki a Monster négy ország közel 1500 munkavállalója között készített felméréséből. Valentin naphoz kapcsolódó online kérdésünk így szólt: Csókoltál már meg kollégát eddigi életed során?

Gyári munkásból étteremtulajdonos

Időnként hallani rémtörténeteket Angliában sanyarú körülmények között élő magyar munkavállalókról. Ám az ellenkezőjére is akad példa. Rácz...