Skip to main content

Jön az első hazai freedom lifestyle fesztivál!

Jön az első hazai freedom lifestyle fesztivál!

Szeretnél helytől függetlenül szabadúszóként dolgozni és közben utazni? A szaknyelvben digitális nomádok tábora gyorsan bővül. Most első alkalommal Budapesten augusztus 26-27-én gyűlnek össze. A két napos szakmai és közösségi eseményen kiderül, mely munkák végezhetőek helytől függetlenül, hogyan tehető jelenlegi munkád rugalmassá, miként lehet a munka-utazás életformát elkezdeni.

Az esemény irányt mutat fiatal pályakezdőknek és harmincas-negyvenes karrierváltóknak egyaránt. Az üzenete: nem kell feltétlenül napi nyolc órás, 1-2 óra ingázással járó, alkalmazotti munkaviszonyban gondolkodni. Szinte bárki megteremtheti a saját szabadságát, amihez persze bátorság, nagy felelősségvállalás és a kényelmes, kiszámítható életről való lemondás szükséges.

A rendezvény alapítója Kun Estela, aki maga is évek óta aktívan űzi a dolgozó-utazó freelancer életformát. a HelloKarrier.hu-n őt néhány hónappal ezelőtt mutattuk be. Akkor egy hasonló témájú nemzetközi online meetinget szervezett Bali szigetéről. Most élőben, Budapesten lehet vele találkozni.

Budapest első freedom lifestyle fesztiváljára 300 főt várnak, részben magyar érdeklődőket, részben itt élő külföldieket, akik szívesen csatlakoznak a helyi, hasonló gondolkodású közösségekhez. Budapest a digitális nomádok körében világszinten is az egyik legvonzóbb város, ár-érték arányban magasan a legjobb, ezen kívül pezsgő kulturális élet, fejlett infrastruktúra, színes programok és szórakozási lehetőségek várják az itt élőket.

Kik azok a digitális nomádok? „Ez egy olyan életforma, ahol a munkádat magaddal viszed, és nem egy irodában dolgozol. Ehhez nem csak kalandvágy kell, de olyan munkakör is, amihez nem kell személyes jelenlét” – mondja Vigh Bori a fesztivál egyik szervezője.

Közel 30 magyar és külföldi előadó, workshopok várják az érdeklődőket. Az esemény három témában ad segítséget azoknak, akik új élményekre és földrajzi kötöttségektől mentes munkavégzésre vágynak: Gondolkodásmód (Mindset), Üzlet (Business) és Utazás (Travel).

Az előadók között van többek között Lóránt Gergely meditációs oktató, Lord Derek Loudermilk bestseller író és business coach, Vigh Bori travel blogger, Horváth Irma, a Morea tréning és konzultáció vezérigazgatója, Grace Grace inspirációs előadó és coach, Tah Riq előadó és personal breakthrough coach.

  • Rendezvény: Freedom X Fest
  • Időpont: 2017. augusztus 26-27.
  • Helyszín: Bródy Studios, Budapest, Vörösmarty u. 38.
  • Bővebb információ, program és jegyvásárlás: http://freedomxfest.com/.
Kövesd tippjeinket, híreinket és szólj hozzá facebook-oldalunkon

Back to top