Skip to main content

A legjobb diákmunka?

A legjobb diákmunka?

Napozási tanácsokat ad és kérésre bekrémezi a nyaralókat az a két fiatal, akit a francia turisztikai hivatal választott ki egy óceánparti strandnál végzendő diákmunkára. A “Krémező” álláspályázatot elnyerő két diák hetente 850 eurót (240 ezer forint) fog keresni hat héten át.

Ismét egy PR-akciónak is felfogható toborzásról érkezett hír, ezúttal Franciaországból. Egy kozmetikai cég által támogatott akcióban két diákmunkás július 10. és augusztus 22. között egy franciaországi óceánparti üdülőhely strandján felállított krémezőbódéban napozási tanácsokkal látja el a nyaralókat és naptejek termékmintáit osztogatja. A 700 pályázó közül kiválasztott 22 éves Estelle és a 19 éves Maksim kérésre be is kenheti az ott pihenőket, azonban a félreértések elkerülése végett a gyermekeket csak szülői hozzájárulással és jelenlétben, felnőtteknél pedig csak a hátat és az alkart.

Korábban már többször is beszámoltunk hasonló akciókról, például a “világ legjobb állásának” beharangozott ausztráliai szigetgondnoki munkáról vagy egy másik - luxus nászutas-helyek tesztelésére kiírt - álláspályázatról.

Annyit hozzáteszünk, ennek a valós álláspiachoz kevés köze, a kiírok részéről is inkább marketingköltség. Mindenestre azért jó dolog álmodozni...

2010. június 15.


Back to top