Skip to main content

Munkám visszavár pályázat - nevezd munkaadódat!

Munkám visszavár pályázat - nevezd munkaadódat!
„Mi lenne, ha a szülés után ott folytathatnám a munkát, ahol abbahagytam?” teszik fel többen a kérdést, akik CSED, GYES, GYED, GYET után, hosszabb gyerekápolás miatti otthonlét után vissza szeretnének térni korábbi munkahelyükre dolgozni. A "Munkám visszavár" projekt a Jól-Lét Alapítvány és a L’OFFICE közös pályázata.

Ha Veled megtörtént, hogy 2016-ban CSED, GYES, GYED, GYET után, hosszabb gyerekápolás miatti otthonlét után vissza tudtál térni korábbi munkahelyedre, el tudtál helyezkedni? Akkor írd meg és küldd el a pályázat kiíróinak! Ezzel már be is nevezted munkaadódat a „VISSZAFOGADÓ MUNKAHELY DÍJ”-ra.

Társadalmi szerepvállalás

A projekt szereplői szeretnék bemutatni azokat a munkahelyeket, amelyekről hitelesen megállapítható, hogy fontos számukra a CSED / GYES / GYED / GYET-ről visszatérő, vagy hosszabb időt gyerekápolással töltő munkavállalók újbóli foglalkoztatása. Ezért lehetőséget biztosít a már jól bevált kollégája(i) számára, hogy a gyermekvállalást követően is náluk folytathassa(ák) pályafutásá(-uka)t, vagy nyitottak kisgyermekes munkavállalók felvételére. Tapasztalataikkal más vállalatokat is társadalmi felelősségvállalásra ösztönöznek, segíthetnek számukra abban, hogy hátat fordítva az előítéleteknek támogassák az anyák munkába való visszatérését.

Amennyiben munkahelyed valamilyen atipikus munkaformával segítette beilleszkedésedet, azt feltétlenül írd bele a történetedbe, hiszen így példát találhatnak olyan vállalatokra, cégekre is, amelyeknél a részmunkaidő, rugalmas- vagy távmunka, vagy akár job-sharing megoldás kitűnően működik a CSED / GYES / GYED / GYET-ről visszatérő munkavállalók számára.

Kategóriák

2017-ben négy kategóriában jelölheted munkáltatódat:

LEGNÉPSZERŰBB visszafogadó munkahely díj: Az a munkahely kapja meg a címet, amelyről a legtöbb visszatérő szülő (anya és apa) írta meg pozitív történetét.

LEGELKÖTELEZETTEBB visszafogadó munkahely díj: Ezt a címet az a munkahely kapja, amelynél – méretből vagy tevékenységből adódóan – kevés esetleg egyetlen visszafoglalkoztatott anya tud pályázni, mégis a történetből kiderül, hogy a munkaadó mindent megtett annak érdekében, hogy visszatérő munkavállaló számára megfelelő feltételeket és lehetőségeket tudjon biztosítani.

SÉRÜLT GYERMEKÜKET NEVELŐ ANYÁKAT TÁMOGATÓ visszafogadó munkahely díj: Ezt a díjat az a munkáltató kapja, amely érzékenyen és befogadó attitűddel kezelte ennek a különösen sérülékeny munkavállalói csoportnak a helyzetét.

2017-ben először kerül átadásra A LEGKÖZÖSSÉGIBB SZEMLÉLETŰ visszafogadó munkahely díj: – L’OFFICE különdíj Ezt a címet az a munkahely kapja, amelyről a legtöbb gyermekvállalás után visszatérő anya vagy apa gondolja úgy, hogy a “coworking" szellemisége különösen fontos, vagyis a közösségépítésre, a tudás megosztására, illetve a vállalkozási készségek fejlesztésére vagy az innovatív megoldásokra nagy hangsúlyt fektetnek.

A képen a 2016-ban díjazott XAPT Hungary Kft. A Legelkötelezettebb Visszafogadó Munkahely kategória nyertese.

A díjról

A díj presztízs értékű megbecsülés, amely az álláshirdetésekben, a munkáltatói kommunikációban megjeleníthető érték, vonzóbbá teheti a munkáltatói márkát. A LEGKÖZÖSSÉGIBB szemléletű visszafogadó munkahely díjazott különdíja: a L’OFFICE irodájában fél napos tárgyaló csomag.

A pályázatra az ország egész területéről várjuk a jelöléseket.

A nevezést a munkavállalók adhatják be online nevezési lapon 2017. április 28-ig.

További részletek a pályázatról itt >>>>

 

Amennyiben családbarát és részmunkaidős állásokat keresel, akkor nézd meg Monster ajánlatait itt  >>>  és itt  >>>

Amennyiben családbarát pozíciókat hirdetnél meg, akkor vedd igénybe Monster kedvezményes álláshirdetési ajánlatát itt >>>

 

 


Back to top